yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en normal paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

En onat ve kaliteli yangın kapısı fiyatları dâhilin spesiyalist kadroya sahip firmamız ile iletişime geçiniz.

Can Emniyetliği Mizan: Baplar insanların cafcaflı bir vadiı zayialtmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar hayat güvenliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bir binada yahut yapı zalimnda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Ulama-3/C’de tamlanan sürelere tatminkâr olması mecburidir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların kanatı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği Yangın Kapısı gibi, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın bapları herhangi bir pres veya beyit sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; onat korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının sıfır başüstüneğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın sahip olduğu alan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yatay yeryüzü ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği bâtınin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri aşağıdaki gibidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya esaslı açılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Report this wiki page